TiinaRopo.jpeg

Työssä onnistumisen pohjana on asiakastarpeen tunnistaminen ja siihen ratkaisun tarjoaminen sekä vahva verkostoituminen ja yhteistyö.

Olen kokenut yrittäjä, jolle Japani on tarjonnut mielenkiintoisen työkentän jo useiden vuosien ajan. Laaja kontaktiverkosto Japanissa on avannut asiakasyrityksille monia ovia ja uusia kumppanuuksia.

Toimin muutaman vuoden myös Pirkanmaan ELY-keskuksen kansainvälistymisasiantuntijana (01/2010-06/2014). Näiden vuosien aikana syvensin ymmärrystäni suomalaisten vientiyritysten haasteista ja mahdollisuuksista. Vastuullani oli mm. yrityskohtaisten vientiohjelmien suunnittelu ja organisointi. Toteutin myös liiketoimintamatkoja mm. Brasiliaan, Yhdysvaltoihin, Kiinaan ja Indonesiaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa.

Palattuani yrittäjäksi olen toteuttanut yrityskohtaisia vientiprojekteja sekä liiketoimintamatkoja Japaniin. Projektien aikana identifioidaan parhaat mahdolliset yhteistyökumppaniehdokkaat sekä edesautetaan yhteistyön käynnistymistä valittujen kumppaneiden kanssa.

Ole rohkeasti yhteydessä – sovitaan tapaaminen!

Tiina Ropo

+358 50 597 3077
tiina(at)businessjapan.fi